Třešeň Burlat
Plod: Střední až větší, široce srdčitý, mírně zhrbolený. Slupka je pevná, lesklá, tmavě červená, ve které prosvítají světlé tečky a čárky. Dužina je středně tuhá, světle červená, v plné zralosti červená, prokvetlá světlým žilkováním, navinule sladká, aromatická, šťáva dobře barví, pecka je středně velká.
Třešeň Karešova
Plod: Velký srdčitý tvar. Slupka je lesklá, tenká, tmavě červená. Dužnina je měkká, tmavě červená, navinule sladká a příjemně aromatická.
Třešeň Kaštánka
Plod: Střední až menší, široce kulovitý, z boku mírně stlačený. Slupka je lesklá, tenká, tmavočervená s prosvítajícími, světlými, drobnými tečkami. Dužina je řídká, měkčí, šťavnatá, tmavočervená, navinule sladká, osvěžující, šťáva barví velmi silně, pecka je malá.
Třešeň Kordia
Plod: Velký až velmi velký, srdčitý. Slupka je velmi tenká, karmínově červená až tmavočervená se světlejšími tečkami a čárkami. Dužina je tuhá, karmínově červená se světlejším žilkováním, navinule sladká, aromatická, šťáva barví dobře, pecka je středně velká.
Třešeň Stella
Plod: Plod je středně velký srdčitý, lesklý, tmavě červené barvy. Dužnina je velmi šťavnatá, aromatická, sladce navinulé, výborné chuti.
Třešeň Sylvia
Plod: Velké srdcovitého tvaru. Slupka je tmavě červená, pevná. Dužnina je červená, šťavnatá, sladká.